Moderátoři: Grimley, digitalmouse
Grimley píše:Je to na domluvě, na tohle povídání jde založit zvlášť forum...myslel jsem , ze az si to sedne, lidi pak budou moct mít přehled k čemu se diskutuje a nebude se muset rolovat několika strankama textu...přijdu z matche tak si ho najdu na fóru a vim ze tam bude diskuze k tomu matche...to samy...budu nasranej na Šebka, zajdu do sekce Brand....
Forum chápete jako název "plkání" třeba...ne ze bude zas jeste jiný forum
WalkingDude píše:K foru samozrejme diky. Prispevek na provoz rad poslu. Ale neslo by vazne zachovat jen jednu obecnou kecarnu se vsema tematama dohromady? Takhle se uklikam k smrti a muze mi nekde neco uniknout. Ja myslim, se mit vsechno v jednom zadnej gulas nedela, ve starym DF (RIP) to bylo zrovna tak a vyznali jsme se vsichni. Just in case..
Sweník píše:Grimley píše:Je to na domluvě, na tohle povídání jde založit zvlášť forum...myslel jsem , ze az si to sedne, lidi pak budou moct mít přehled k čemu se diskutuje a nebude se muset rolovat několika strankama textu...přijdu z matche tak si ho najdu na fóru a vim ze tam bude diskuze k tomu matche...to samy...budu nasranej na Šebka, zajdu do sekce Brand....
Forum chápete jako název "plkání" třeba...ne ze bude zas jeste jiný forum
Já jen, abys mě nechtěl separovat, jak jsi psal HoHovi..
Sweník píše:WalkingDude píše:K foru samozrejme diky. Prispevek na provoz rad poslu. Ale neslo by vazne zachovat jen jednu obecnou kecarnu se vsema tematama dohromady? Takhle se uklikam k smrti a muze mi nekde neco uniknout. Ja myslim, se mit vsechno v jednom zadnej gulas nedela, ve starym DF (RIP) to bylo zrovna tak a vyznali jsme se vsichni. Just in case..
Tak nějak to cítím i já, ale možná je to o zvyku. Mimochodem už teď jsme vlastně ve špatném tématu..![]()
Jako asi tu nebude až tak moc lidí, aby se rozdrobili do deseti témat, nevím, no. Nechme to na zakladatelích, bez nich by nebylo vlastně nic.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host