Příspěvekod Dynamík Jistič » 17 srp 2019 08:58
Bohužel jsem se nedostal osobně ani na jeden zápas memoriálu, ale přidám pár svých poznatků od počítače.
Nejdřív chci říct, že nechápu kritiku systému tohoto turnaje. Pořád se jedná hlavně o přípravu, kde je potřeba vyzkoušet všechno co se dá. A to, že se jezdí po zápase nájezdy za bonusový bod se mi líbí a ukazuje se, že jsou ty bonusový body z nájezdů v tabulce turnaje důležitý. Alespoň to není turnaj jako každej jinej. Samozřejmě hoši z Mechova to budou vždycky zpochybňovat, protože je to turnaj náš a né jejich. Ale příští rok sem přijedou stejně znova, protože je to pro ně ekonomicky výhodný.
Branka: Štěpánek jasně lepší než Káca. Což jsme tak nějak předpokládali. Patřím mezi ty, kteří Kácu dost často hájí, ale už i já nad ním začínám pomalu lámat hůl. Nechci ho ale odepisovat po pár špatných zápasech v přípravě, ale pokud se nezlepší, tak je pro nás jako dvojka fakt zbytečně drahej luxus. Doufejme, že Štěpánek bude mít formu a budou se mu vyhýbat zranění.
Obrana: Obrana pro mě byla překvapivě náš největší průser na turnaji. A o to větší, že byla vlastně v kompletním složení. Minimálně ten jeden bek musí ještě dorazit. Količ celkově na turnaji nic moc. Ale on se zvedne. O to strach nemám.
Útok: Největším překvapením pro mě byl Látal. Pokud bude takhle pokračovat dál, tak strčí hravě Perreta do kapsy. Jasně se ukázalo, že budeme mít zřejmě jednu TOP lajnu, která bude jasně převyšovat všechny ostatní. Uvidíme, jak do tý lajny zapadne Kindl. Hochům z Try-outu poděkovat a rozloučit se.
Od počítače mě úplně neskutečně srala ta diskotéka, co se tam neustále hrála. To bylo snad ještě horší než v průběhu loňský sezóny. Přišlo mi od PC, že tam snad byl nějakej DJ, co tu hudbu pouštěl. A do toho ještě furt vyřvával a rozkuřoval diváky. To jsou věci, který mi na hokeji fakt vadí. A tý dementní melodie při vyloučení se už zřejmě nezbavíme.
Nakonec mám ještě dotaz na ty nový plexi. Nebyl jste někdo ve 113? Je přes trestný a box trestoměřičů alespoň něco vidět?
Děkuji rozvojovém fondu za to, že koupil ty nejzkurvenější mantinely na světě.