Hokej
Moderátoři: Grimley, digitalmouse
Re: Hokej
Dneska bude zajímavej mač z pohledu pár jmen. Trenér "co si zasloužíš to máš", Skokan co tu skákal pár zápasů, třeba Borťňák, kterej to tady zkoušel loni, ale byla to taková obří nepohyblivá sfinga nebo Rapáč. Vedle hrál Bezúch, a určitou dobu i Tomáš Slovák, než ho nasral pan Krásný motivační formulkou o rytí rypákem v ledu....
Tak uvidíme, jak se jim bude dnes dařit...
Itchy píše:Dneska bude zajímavej mač z pohledu pár jmen. Trenér "co si zasloužíš to máš", Skokan co tu skákal pár zápasů, třeba Borťňák, kterej to tady zkoušel loni, ale byla to taková obří nepohyblivá sfinga nebo Rapáč. Vedle hrál Bezúch, a určitou dobu i Tomáš Slovák, než ho nasral pan Krásný motivační formulkou o rytí rypákem v ledu....
I ja jsem na to zvedavy. Nitra patri urcite k tomu lepsimu na Slovensku. Bude zalezet, jestli nastoupime v sestave jako proti Hradci, nebo ne..
Propulse píše:Itchy píše:Dneska bude zajímavej mač z pohledu pár jmen. Trenér "co si zasloužíš to máš", Skokan co tu skákal pár zápasů, třeba Borťňák, kterej to tady zkoušel loni, ale byla to taková obří nepohyblivá sfinga nebo Rapáč. Vedle hrál Bezúch, a určitou dobu i Tomáš Slovák, než ho nasral pan Krásný motivační formulkou o rytí rypákem v ledu....
I ja jsem na to zvedavy. Nitra patri urcite k tomu lepsimu na Slovensku. Bude zalezet, jestli nastoupime v sestave jako proti Hradci, nebo ne..
Košice
Adam píše:Propulse píše:Itchy píše:Dneska bude zajímavej mač z pohledu pár jmen. Trenér "co si zasloužíš to máš", Skokan co tu skákal pár zápasů, třeba Borťňák, kterej to tady zkoušel loni, ale byla to taková obří nepohyblivá sfinga nebo Rapáč. Vedle hrál Bezúch, a určitou dobu i Tomáš Slovák, než ho nasral pan Krásný motivační formulkou o rytí rypákem v ledu....
Košice
Samozrejme, pardon :-)
Propulse píše:Nechapu co porad dela v sestave Lorraine
Nápodobně.. Ale asi to stále berou jako součást "drilu"..
Na druhou stranu Eklund by mohl teď klidně dostávat dávky se Zdráhalem, aby viděl, jak to v individuální přípravě zanedbal.. Zdráhal je asi fyzicky náš top hráč. Tak snad mu dá zabrat, pokud trénují spolu.. ;-)
Byla by ho jinak škoda..
Stars píše:odkaz na stream na finále, děkuji, telefon mi stávkuje
https://m.youtube.com/watch?v=-Nj9hZjBGvY
Bajule95 píše:Stars píše:odkaz na stream na finále, děkuji, telefon mi stávkuje
https://m.youtube.com/watch?v=-Nj9hZjBGvY
Dik
Zkrátka Štěpulis, podrží v kritickou chvíli..
Jeho brankářský postoj je super, líbí se mi, že se snaží vše ustát a kryje úhly v klidu bez šílených pohybů.
Dnes to dáme, tomu věřím. Ale zase zápas proti soupeři na úrovni Kladna nebo Chomutova po nemoci..
Mimochodem zajímavé, jak si stěžoval po finále v roce 2010, že si s ním Hašan nějak významně nepokynul..
Teď už by to asi Hašan udělal.. ;-) A jsem rád, že ho tu máme..
Jeho brankářský postoj je super, líbí se mi, že se snaží vše ustát a kryje úhly v klidu bez šílených pohybů.

Dnes to dáme, tomu věřím. Ale zase zápas proti soupeři na úrovni Kladna nebo Chomutova po nemoci..
Mimochodem zajímavé, jak si stěžoval po finále v roce 2010, že si s ním Hašan nějak významně nepokynul..
Teď už by to asi Hašan udělal.. ;-) A jsem rád, že ho tu máme..
Naposledy upravil(a) Sweník dne 16 srp 2019 18:33, celkem upraveno 1 x.
Sweník píše:Zkrátka Štěpulis, podrží v kritickou chvíli..
Jeho brankářský postoj je super, líbí se mi, že se snaží vše ustát a kryje úhly v klidu bez šílených pohybů.![]()
Kuba super, obrovský rozdíl mezi ním a Kácou, od nás mi to přijde strašně utahaný...
Je to jen příprava a hráči budou nejspíše zatavení, takže bych z toho nedělal velkou vědu, ale zároveň si myslím, že nemáme tým na desítku. Teda hlavně ta obrana bude šílená. Osobně mám rád Hollanda, ale je to bek max do třetí obrany a ne do první. No uvidíme, ale obranu musíme posílit.
Jakub82 píše:Je to jen příprava a hráči budou nejspíše zatavení, takže bych z toho nedělal velkou vědu, ale zároveň si myslím, že nemáme tým na desítku. Teda hlavně ta obrana bude šílená. Osobně mám rád Hollanda, ale je to bek max do třetí obrany a ne do první. No uvidíme, ale obranu musíme posílit.
Jsou to celkem velké "závěry" před startem po pár zápasech. Ale souhlasím, také bych zatím "nejuchal". To, že Kousal s Tyborem budou jinde, s tím se tak nějak už počítá, jeden nadprůměrný útok tu bude. Ale z obrany odešlo dost hráčů a jen kvalita Količe tentokrát kvantitu nepřebije.. Taky to tak cítím. Chybí tam konkurence..
- misterx889
Sweník píše:Jakub82 píše:Je to jen příprava a hráči budou nejspíše zatavení, takže bych z toho nedělal velkou vědu, ale zároveň si myslím, že nemáme tým na desítku. Teda hlavně ta obrana bude šílená. Osobně mám rád Hollanda, ale je to bek max do třetí obrany a ne do první. No uvidíme, ale obranu musíme posílit.
Jsou to celkem velké "závěry" před startem po pár zápasech. Ale souhlasím, také bych zatím "nejuchal". To, že Kousal s Tyborem budou jinde, s tím se tak nějak už počítá, jeden nadprůměrný útok tu bude. Ale z obrany odešlo dost hráčů a jen kvalita Količe tentokrát kvantitu nepřebije.. Taky to tak cítím. Chybí tam konkurence..
Zatím to vypadá, že u Kolice není ani ta kvalita a Tybor s Kousalem jinde nejsou, aspoň ne v tomto zápase.
Jsou to celkem velké "závěry" před startem po pár zápasech. Ale souhlasím, také bych zatím "nejuchal". To, že Kousal s Tyborem budou jinde, s tím se tak nějak už počítá, jeden nadprůměrný útok tu bude. Ale z obrany odešlo dost hráčů a jen kvalita Količe tentokrát kvantitu nepřebije.. Taky to tak cítím. Chybí tam konkurence..[/quote]
Na přípravu nekoukám, ale z obránců máme podle mě nadprůměrného Koláře a pak je to všechno spíše průměr. Dejme tomu Holland, Mikuš, Eklund, ale pak už je to bída. Ano asi celkem nadějné Bučko, Ivan, ale ty bych viděl max na sedmého beka. Nedbal tam nemá co dělat. To je vážně bída. A útok v celkem ujde, ale i tak by to chtělo jednoho kvalitního útočníka. Když to sečtu, tak nám chybí dva obránci a jeden útočník. Toť můj názor.
Na přípravu nekoukám, ale z obránců máme podle mě nadprůměrného Koláře a pak je to všechno spíše průměr. Dejme tomu Holland, Mikuš, Eklund, ale pak už je to bída. Ano asi celkem nadějné Bučko, Ivan, ale ty bych viděl max na sedmého beka. Nedbal tam nemá co dělat. To je vážně bída. A útok v celkem ujde, ale i tak by to chtělo jednoho kvalitního útočníka. Když to sečtu, tak nám chybí dva obránci a jeden útočník. Toť můj názor.